Qui som?

qTabac un nou projecte adreçat a professionals

qTabac és un projecte de les Xarxes d’Hospitals i Atenció Primària Sense Fum, amb el suport de l’Agència de salut pública de Catalunya. Es tracta del servei qTABAC, un servei de consultes sobre intervenció en tabaquisme adreçat preferentment als professionals sanitaris de l’atenció primària i dels hospitals.

Objectiu

Donar suport als professionals en el maneig dels pacients en deshabituació tabàquica, en aspectes més especialitzats o situacions especials o poc freqüents, que a vegades generen la derivació a dispositius especialitzats tot trencant la continuïtat assistencial des de la primària o des de l’hospital. Pensem que aquest servei serà una bona eina per millorar l’assistència en la deshabituació tabàquica per part dels professionals sanitaris.

Personalitzat

El servei el proveirem de forma molt personalitzada, acceptant les consultes principalment per via telefònicaemail o formulari online, i les intentarem respondre amb màxima celeritat en les 48 h.

Amb un comité d’experts assesors

El Comitè Assessor d’Experts està format per professionals especialitzats en tabaquisme en diferents àrees (pneumologia, oncologia, psiquiatria, atenció hospitalària, atenció primària, ginecologia, pediatri psicologia,…).

Has escoltat suficient? – Comencem a treballar.

Farem que sigui una bona eina per millorar l’assistència en la deshabituació tabàquica per part dels professionals sanitaris.